Vesti

Isporuka sterilizator za Institut za ortopedsko hirurške bolesti Banjica

15. marta 2011 godine isporucen je iz fabrike u Rimu sterilizator za Institut za ortopedsko hirurske bolesti Banjica. U pitanju je Cisa parni neprolazni sterilizator oznake 3270 sa centralnim razvodom pare kao i sopstvenim generatorom pare.

Posto je sterilizator stigao bilo je potrebno da se pripremi teren za njegovu instalaciju. Nasi serviseri su ucestvovali u pripremi podnozja za sterilizator kao i u prilagodjavanju meste gde ce se sterilizator nalaziti, prikljuci vode, centralni razvod pare, elektricna struja, kanalizacija.

Kada su pripremni radovi zavrseni, preslo se na samo instaliranje sterilizatora. Sterilizator je uspesno transportovan unutar samog Instituta, pomocu rucnog viljuskara, zahvaljujuci svojoj kompaktnosti.

Po postavljanju sterilizatora na prethodno namenski ozidano postolje, izvrseno je povezivanje prikljucaka struje, vode, kanalizacije itd. Obavljeni su svi relevantni testovi (bowie and dick, test curenja, hladna proba). Izvrsena je obuka osoblja odgovornog za koriscenje aparata i sterilizator je predat na dalju upotrebu.