Partneri

Za ovih skoro 20 godina postojanja ostvarili smo saradnju sa preko pedesetak stranih partnera od kojih neke zastupamo kao ovlašćeni distributeri.

Pošto je kompanija počela kao firma za servisiranje medicinske opreme logično je da su neki od prvih partnera bili upravo proizvođači medicinske opreme.

Italijanska kompanija Cisa sa sedištem u Rimu bavi se proizvodnjom i prodajom sterilizacionih sistema i prateće opreme. Protehno M kao njihov zastupnik je prodao i instalirao u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Makedoniji tridesetak sistema za sterilizaciju.

Partneri kompanije Simed International iz Utrehta, Holandija koja se bavi izgradnjom ustanova za zaštitu zdravlja po sistemu ključ u ruke kao i njihovim opremanjem.

Ovlašćeni distributeri kompanije Injex iz Nemačke, grad Berlin koja se bavi prodajom aparata za subkutalno ubrizgavanje tečnih medikamenata bez igle.

Zastupnici kompanije Cables and Sensors iz Sjedinjenih Americkih Država koja se bavi prodajom kablova i senzora kao i dodatne opreme za sve veće proizvodaće EKG aparata.

Dileri nemačke kompanije Bandelin electronic iz Berlina koja se bavi prodajom visoko-kvalitetnih ultrazvučnih kadica za pranje i potrebnih hemikalija.