EKG

U Cables and Sensors naći ćete upravo SpO2 kabal koji ste tražili. Mi skladištimo senzore za odrasle, pedijatrijske, novorođenčad, kao i za jednokratnu i višekratnu upotrebu.

Posedujemo sve proizvodjače uključujući Bionet, Criticare Systems, Datascope, Datex, Drager, Mek (Mec), Nellcor, Nihon Kohden, Novametrix, Ohmeda, Philips i GE Marquet, Masimo, Mindray i mnoge druge.

Mi smo specijalisti u distribuciji SpO2 kablova i senzora, produžnih kablova i njihovih dodataka. Sa CablesandSensors naša široka ponuda SpO2 senzora je dostupna za Vaše klinike i bolnice.

CablesandSensors daju Vam pristup svim modelima ECG kablova, EKG kablovima i ECG dodacima. Naš lager uključuje kablove širokog spektra brendova uključujući Burdick, Datex, GE Medical, Datascope, Drager, Mindray, Siemens, HP, Spacelabs, Nihon Kohden i mnogi drugi.

Takođe držimo veliki izbor produžnih kablova i patch kablova (terminala ili konektora) klipnih, kopca (okruglih), banana ili za kačenje. Imamo konektore sa 3 i 5 nastavaka za ECG i EKG opremu kao i konektore sa 10 i 12 iglica (pinova).

Takođe imamo creva i manžetne za neinvazivno merenje pritiska kao i senzore za temperaturu mnogih proizvođača. Naš obiman katalog ECG kablova omogućava Vam da pronađete kabal sa senzorom, konektore ili jednodelni kabal koji odgovara Vašim potrebama.